Els Mossos l'han detingut aquest divendres al migdia (3Cat)

Detenen un psicòleg acusat d'abusos sexuals per sis pacients a Reus

L'home, de 55 anys, ha estat denunciat per diverses dones i ha quedat en llibertat amb càrrecs per agressió sexual

RedaccióActualitzat

Un psicòleg de 55 anys ha estat detingut a Reus, al Baix Camp, segons han confirmat a TV3 els Mossos d'Esquadra. El detingut ha estat denunciat de forma col·lectiva per sis dones que havien passat per la seva consulta.

Les víctimes han relatat que l'home va abusar d'elles durant anys, dins del període en què van estar en tractament psicològic. Segons expliquen, l'home hauria aprofitat la situació de vulnerabilitat per manipular-les i mantenir-hi relacions sexuals.

La detenció va tenir lloc divendres, poc abans de dos quarts d'una del migdia. L'home ha passat aquest dissabte al matí a disposició judicial i el jutjat de guàrdia de Reus ha acordat deixar-lo en llibertat.

El jutge ha deixat la causa oberta amb càrrecs per agressió sexual i ha dictat una ordre d'allunyament respecte a les denunciants, amb qui tampoc no es pot comunicar. 

També ha acordat traslladar el cas al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya "perquè adopti, si s'escau, les mesures que poguessin correspondre a l'exercici professional". 

ARXIVAT A:
PolicialViolència masclistaAssetjament sexual Mossos d'Esquadra
Anar al contingut